Omary Sulle (afgerond)

Omary Sulle

Sponsoring tennistalent Omary Sulle (Augustus 2014)

Omary Sulle is drie jaar geleden uitgekozen als een van de twee jongens uit heel Tanzania om naar het regionaal ITF (International Tennis Federation) tennis centrum in Burundi te komen.
Hij is kampioen geworden in zijn leeftijdscategorie (onder 14 jaar) in groter Oost Afrika (o.a. Tanzania, Kenia, Uganda, Rwanda en Burundi)
En nu drie jaar later is hij op basis van zijn goede prestaties door ITF uitgekozen om voor een heel jaar naar het ITF High Performance Centrum in Marokko te komen.
Een zeer unieke en eenmalige kans die zijn toekomst helemaal opengooit!
Stichting Rafiki Tanzania zal zijn kosten voor een heel jaar scholing, training en verblijf bij het High Performance Centrum sponsoren.
Met deze kans krijgt Omary een jaar lang training op de beste tennis academie in Afrika inclusief een jaar lang goede scholing.
Zijn ticket naar Marokko wordt op dit moment geregeld en wij hopen dat Omary snel uit Tanzania kan vertrekken om aan zijn jaar te beginnen.
Update 2016
Omary heeft zijn opleiding in Marokko met succes afgerond maar is uiteindelijk niet gekozen in het nationale team van Tanzania

vriend van Tanzania