De Stichting RAFIKI TANZANIA is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Heb jij ook een groot hart voor Tanzania? En heb jij energie en inspiratie om daar het verschil te maken? Neem dan contact met ons op! 

Bel of mail met voorzitter Nieske Pronk op 0650675507 of via info@rafikitanzania.nl 

Algemeen

RAFIKI TANZANIA (“vriend van Tanzania”) is een stichting die zich ten doel stelt  individuen en/of groepen in Tanzania te ondersteunen en te helpen bij hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

Zij doet dit o.a. door direct of indirect bij te dragen aan de kosten van hun opleiding. Daarbij wordt vooral gefocust op beroepsopleidingen in de toeristische sector en de sport.

RAFIKI TANZANIA verwerft haar fondsen via donaties en speciale acties.

Functieomschrijving

De bestuursleden ondersteunen elkaar. Voor de optimale samenstelling van het bestuur wordt gekeken naar de individuele talenten en wensen en als zodanig op elkaar afgestemd. Je mag dus in samenspraak met je collega’s deze functie vormgeven en de taken uitvoeren die het beste bij jou passen.

(Mogelijke) taken

  • Communicatie: nieuwe website, folder, social media, uitdragen missie/visie
  • Fondsenwerving: het zoeken naar nieuwe vormen van inkomsten, acties, evenementen, donateurs, lidmaatschappen / vrienden van
  • Projecten: zoeken, beoordelen en evalueren van de verschillende projecten
  • Administratief: notulen, agenda, email, financiën
  • Beleid: vormgeven meer-jaren beleid, nieuwe ideeën

Tijdsbesteding

De benodigde tijd voor het uitvoeren van deze werkzaamheden bedraagt, afhankelijk van jouw invulling, gemiddeld zo’n 2 uur per week. De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan. Het bestuur heeft om de vier maanden een bestuursvergadering in Apeldoorn. Onderling is er vaker contact via WhatsApp, indien nodig (spoed en zakelijk). 

Vergoeding

De functie is op vrijwillige basis. Je ontvangt een onkostenvergoeding wanneer je kosten maakt door je werkzaamheden bij Rafiki (bijvoorbeeld reiskosten). 

Kortom

Wil jij ook het verschil maken en je steentje bijdragen aan de persoonlijke- en maatschappelijke ontwikkeling van een groep prachtige Tanzaniaanse jongeren? Jouw inzet kan van grote waarde zijn. Je bent zeer welkom!

Bel of mail met voorzitter Nieske Pronk op 0650675507 of via info@rafikitanzania.nl 

Geef een reactie